Új supergroupot alakít Steve Morse és Mike Portnoy
Címlap / Sztárock / Új supergroupot alakít Steve Morse és Mike Portnoy

Új supergroupot alakít Steve Morse és Mike Portnoy

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-14

A Deep Purple bámulatos képességű gitárosa, Steve Morse és Mike Portnoy, a Dream Theaterből szokatlan körülmények között távozó remek dobos, ismert zenészek bevonásával egy supergroup létrehozásán fáradozik. 

 

Vegyük is sorra a társakat: Neal Morse (aki csak névrokona Steve-nek) nemzetközi hírű multi-instrumentalista, aki a Transatlantic és a Spock’s Beard progresszív rockbandában már letette a névjegyét.


A basszeros Dave LaRue, ő korábban a Dixie Dreggs zenekarban nyomta, de játszott (képünkön) régi cimborájának, Steve Morse-nak a legutóbbi, Out Standing In Their Field című remekül sikerült albumán is. Az énekes a texasi Casey McPherson (Alpha Rev, Endochine), akit nálunk bizonyára kevesebben ismernek.


A tervezett supergroupnak neve ugyan még nincs, de a hírek szerint Nashville-ben már dolgoznak a bemutatkozó lemezükön. Az előzményekről Neal Morse annyit árult el, hogy még áprilisban kezdtek együtt demókat készíteni a Deep Purple gitárosával, aztán később Steve floridai házában is munkával töltöttek néhány napot.


Elmondása szerint mindnyájan nagyon izgatottak, hogy együtt mire lesznek képesek a stúdióban a tervezett 10 napban. A hangzás valószínűleg dalközpontúbb lesz, mint amit várnak tőlük, de azért nem tagadják meg magukat – ad némi eligazítást Neal. Arról nincs hírem, hogy ez a project mennyire befolyásolja Steve Morse helyzetét és további karrierjét a Deep Purple-ben. 
 
[ 2192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x