Bonamassa és Glenn Hughes supergroupja funk helyett továbbra...
Címlap / Sztárock / Bonamassa és Glenn Hughes supergroupja funk helyett továbbra is rockot nyom

Bonamassa és Glenn Hughes supergroupja funk helyett továbbra is rockot nyom

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-09

A tavalyi év egyik legjobb hard rock lemezét a Black Country Communion készítette, júniusban pedig sokunk örömére megkapjuk második munkájukat is, amely Glenn Hughes ígérete szerint a bemutatkozó CD-jük folytatása lesz. 

 

A korongon nincs semmiféle funk, ugyanolyan groovos lesz, mint az első – nyugtat meg bennünket a kiváló basszeros-énekes. Igaz, jó példáért egészen a Led Zeppelinig és a Rolling Stones-ig nyúlnak vissza. Hughes nemrég elmondta, hogy a két decemberi, Angliában adott bulijuk után már rögzítettek is egy dalt a készülő albumra.


Nagyon keményen dolgozik az új dalokon –újságolta el büszkén – már kilenccel elkészült, ugyanis ezúttal több ideje volt az alkotó munkára. Nagyon szeretné, ha többet tudnának koncertezni, de erre valószínűleg csak a lemez megjelenése után kerül majd sort.


Ő minél több bulit szeretne, arénákban, fesztiválokon fellépni, de tudja, hogy a banda tagjainál más szempontok is vannak. Az interjúban megjegyezte még, hogy nem akar gátja lenni Bonamassa szólópályafutásának. Közismert, hogy a blues-rock gitáros legalább hét-nyolc hónapot (sokszor többet is) úton van a saját zenekarával, ahonnan – mint arról nemrég beszámoltam – a nem mindennapi képességű dobos, Bogie Bowles távozott. A hírek szerint Jason Bonham jelenti majd a megoldást – ő amúgy is a Communionnak az ütőse – így Hughes-nak legalább egyszerűbb lesz az „egyeztetés”. 
 
[ 1975 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x